vacatures

(Aankomend) Constructeur

Als (aankomend) bouwkundig constructeur werk je 1 op 1 samen met een collega senior constructeur. Samen maak je een volledig custom-made en duurzaam constructief ontwerp voor voornamelijk bedrijfshuisvestigingsprojecten in de logistiek, industrie- en utiliteitsbouw. Zelfstandig maak je statische berekeningen van vaak complexe beton-, staal- en houtconstructies van fundering tot nok. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van het constructief ontwerp naar een gedetailleerd REVIT-model dat je samen met een collega constructief modelleur opzet. Je bent van VO tot oplevering betrokken bij een project en onderdeel van desbetreffend projectteam van DENC. Daarin werk je samen met projectleider, architect en bouwtechnisch, installatietechnisch en logistiek adviseurs
en implementeer je het constructief ontwerp in een overall projectmodel. Je functioneert binnen een project als ontwerpend, coördinerend of hoofdconstructeur. Je bent daarmee verantwoordelijk voor het bewaken van de constructieve samenhang, kwaliteit, duurzaamheid, planning, kosten en risico’s van het gehele constructief ontwerp. Je signaleert tijdig afwijkingen en neemt gericht initiatieven voor bijsturing. Heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen naar bijvoorbeeld RC, dan zijn er bij DENC zeker mogelijkheden.
We vragen:

  • Minimaal een afgeronde hbo- en/of wo-opleiding richting Bouwkunde, Civiel Techniek, Staalconstructeur BmS en/of Betonconstructeur BV
  • (Enige) ervaring met het maken van statische berekeningen
  • Aantoonbare ervaring met (bouwkundig) constructief modelleren m.b.v. REVIT
  • (Enige) ervaring met TechnoSoft en AutoCAD is een pre

Ruimtelijk planner, Integrated designer

DENC is op zoek naar een functioneel sterke ruimtelijk planner, die zich wil gaan toeleggen op het ontwerpen, visualiseren en coördineren van efficiënte bedrijfshuisvesting, optimaal afgestemd met de interne logistieke en productieprocessen. Hierbij is het nadrukkelijk ook zijn/haar taak om actief mee te denken met onze logistiek adviseurs over de ruimtelijke configuratie van het procesequipment om tot de beste lay-outplanning en een prettige werkomgeving te komen.

We vragen:

  • Opleiding TU bouwkunde of gelijkwaardig
  • Ervaring met Sketchup, Revit, Navisworks en Indesign
  • Ruimtelijk inzicht, gestructureerd, presentatietechnieken
  • BIM ervaring is een pre
  • Teamspeler, affiniteit met logistieke- en productieprocessen

We bieden:

Naast de goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden krijg je ook de ruimte om jezelf binnen je vakgebied verder te ontplooien. Je werkt in een gezellig, interdisciplinair team.

Ben je geïnteresseerd in een baan bij DENC, stuur dan je motivatie, CV en je portfolio naar sollicitatie@denc.nl.